Klimtraining

Image

Gevorderden Techniek, Tactiek

In 5 lessen richten we ons op de verbetering van jouw klimprestaties. Hierbij kijken we naar alle aspecten die van invloed zijn op de klimprestatie. We besteden voornamelijk aandacht aan klimtechniek, effectief bewegen en tactiek.
De laatste lessen worden gebruikt om tijdens de klimtraining videoanalyses te maken van jou als klimmer. Deze analyses zijn essentieel bij het inzien van jouw vaardigheden en op welke punten je verder kan groeien. Kortom, alles wat je nodig hebt voor het bereiken van het volgende niveau. Gericht op klimmers van 6c/7a niveau
Prijs voor 5 lessen € 69,-

Gevorderden Krachtopbouw en Mentale aspecten

Tijdens deze training leer je alle beginselen van krachtopbouw, conditie en de trainingsschema's voor klimmen. Daarnaast kijken we naar de mentale aspecten van het trainen en het stellen van de juiste doelen. Deze training vindt plaats in kleine groepen van klimmers van 6c/7a niveau. Hierdoor is er genoeg aandacht voor de specifieke benodigdheden van elke individuele klimmer.

Image

Hierna kun je je eigen trainingsschema’s maken en je training plannen. Alles zonder saaie oefeningen!

Prijs voor 5 lessen € 69,-

Image

Trainingsgroep

In een kleine groep van gemotiveerde klimmers die de andere 2 trainingen hebben gevolgd, gaan we één keer per week gezamenlijk trainen voor ieders persoonlijke doelen. Afhankelijk van de gestelde doelen focussen we ons op onder meer het verhogen van je redpoint niveau buiten of juist het verbeteren van prestaties tijdens competities. Alle aspecten uit de andere twee trainingen worden ook in deze training meegenomen.

Prijs voor 12 trainingen € 75,-